U subotu, 22. oktobra 2016, više od 50  mama preduzetnica iz cele Srbije predstaviće svoje proizvode ili poslovne ideje na sedmom po redu izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica u Delta sitiju. Svi posetioci imaće dovoljno vremena od 10 do 22 h da svrate u ovaj beogradski tržni centar i iskažu svoju podršku domaćim radnicama i radnim domaćicama koje i mi, kao Lilihipsteri, od početka podržavamo.

centarzamame-lilihipsteri-3

Na štandu organizatora, beogradskog Centra za mame, buduće preduzetnice će moći da se upoznaju sa nekoliko mama koje su se upustile u vođenje samostalnog biznisa i čuju iz prve ruke kakva su bila njihova iskustva i iskušenja. Uz to, moći će na licu mesta da dobiju i savete od knjigovođe na temu: kako osnovati sopstvenu firmu. Pravnici Centra za mame će biti dostupni mamama koje imaju nedoumice ili ne znaju kako da ostvare svoja radna prava.

Ovaj zanimljivi i poučni program na štandu Centra za mame odvijaće se prema sledećem rasporedu:

11–13 h knjigovođa, Euroračunovodstvo

14–16 h pravnici Centra za mame

18–20 h mame preduzetnice.

centarzamame-lilihipsteri-2

Kako kaže Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame: “Bazar mama preduzetnica postoji sa ciljem da promoviše i međusobno umreži preduzetnice, kao i da predstavi široj javnosti mame preduzetnice i sjajne stvari koje one rade. Dosadašnji bazari su pokazali da je mamama ovaj vid umrežavanja i podrške potreban, a interesovanje javnosti je uvek veliko, da upoznaju i podrže ove hrabre žene, koje uspevaju da uspešno vode poslove u ovim ekonomsko teškim vremenima.” Složićete se s nama da ovakvu hrabrost i marljivost stvarno vredi podržati.

Centar za mame je inače udruženje građana sa sedištem u Beogradu koje se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su majke danas izložene. Učesnice ovog sedmog Bazara mama preduzetnica možete videti na Facebook stranici Centra za mame, gde možete ukratko da pročitate i kako je došlo do toga da se nađu na putu preduzetništva u Srbiji.

centarzamame-lilihipsteri-4

 

Lilihipsteri će na Bazaru biti negde u sredini “pijace”, pa svakako svratite da se pozdravimo!

I još jedna informacija: sponzor sedmog Bazara mama preduzetnica je Nuk – Razumeti život.

Dobro došli!

  • Lilihipsterke

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *