S obzirom na to da se bliži kraj godine, verovatno razmišljate postoji li nešto zaista korisno što biste mogli da ubacite na spisak za Deda Mraza i na taj način zamenite neku od šarenih stavki sa liste, a da to niko ne primeti. E, pa, ima! To je vreća za pokupiti sve ove gorepomenute stvari sa spiska.

Moram priznati da sam i sama imala ideju da nešto slično napravim čim je prvo dete preraslo bebeće glodalice, zvečke i sl. Gomila predmeta koja je tad počela da raste u našoj kući je delovala neukrotivo sve dok nisam negde na netu videla primer podloge za igru koja se pretvara u vreću za igračke. Elem, puna elana, započela sam projekat, isekla materijal (ne smem da kažem da je tu bilo nekog pravog krojenja), pa kupila par metara pertli za vezivanje i – to je otprilike bilo to. Naprosto, spisak obaveza nikako mami da dozvoli, pored dece, kuće i posla, i mogućnost da završi bilo šta započeto što nije baš neophodno.

Na sreću, u međuvremenu su me pretekli drugari, profesionalci iz Bebarame i kreirali jednu takvu vreću koju sa zadovoljstvom koristimo već više od godinu dana. I, na sreću, nisam morala da se razočaravam sopstvenim neuspelim projektom. Jer, za stvaranje svakog proizvoda potrebno je vreme. Tako su u Bebarami, posle nekoliko različitih modela, testiranjem više različitih varijanti konstrukcije i materijala, došli i do idealne kombinacije za ovu višenamensku torbu.

Ova vreća je zaista nezamenljiva oprema u igri sa kockicama, ili bolje reći uz bilo koju vrstu konstruktorskih igara. Kada imate dosta ovakvih igračaka, onda vrlo dobro znate koliko je dosadno kupiti ih redovno. Dečije strpljenje je kraće od našeg te stalno izvrdavaju obavezi skupljanja, a često vole i da zabašure ponešto guranjem pod krevete, tepihe i ostali nameštaj.

Na kraju, koliko god da ste uporni sa insistiranjem da moraju da skupe, i sami svakako skupljate, jer se podrazumeva da će u svakom trenutku biti nečega za skupljanje na podu. Naprosto, nije normalno da nema ničeg. :) U tom smislu, podloga-vreća je idealno rešenje. Slažu na njoj, a ako nešto izleti to im nije toliko teško da pokupe, povučete učkur, vežete i pravo u orman.

Druga funkcija vreće je kao torba za sve vrste akcija van kuće, odlazak u prirodu, kod prijatelja ili na odmor. Koristimo je da ponesemo društvene igre kod drugara u dvorište ili lego kocke kod babe i dede.

Takođe, sjajna je varijanta za nošenje kabastih sportskih rekvizita. Staju komotno bar dve lopte, frizbi, bumerang, lastiš, krede i još ponešto, zavisi od prilike. Kladim se da nemate bolju ideju za transport lopti, one svakako ne spadaju u predmete koje oduševljeno nosite u šetnju ako ste krenuli kolicima i sa trotinetom za starijeg, sa svim presvlakama, pelenama, užinama i ostalim neophodnim sitnicama.

Uz ovu vreću klinci mogu i sami biti od pomoći – otprilike već negde od druge godine mogu sami da biraju, pakuju i nose svu svoju opremu za park.

Bebarama, svuda s nama i sa vama.

 

 

 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *