Bebino i mamino prvo zajedničko iznenađenje – Kikebu!

Volim iznenađenja, simbolična, mala ili velika. Kakva god da su, baš sam ih zavolela. Možda zato što ih baš retko dobijam u poslednje vreme, da ne kažem skoro pa nikada. ;) Jedne ne tako davne subote, dok sam bila u raskoraku između poslednjeg podoja, menjanja pelena i konstantnog razmišljanja da li sve radim kako treba, neko zvoni na vrata. Otvaram, poštar. Nosi paket adresiran – na moje ime. Sjajno! Obradovala sam se kao malo dete. Otvaram paket, a u njemu vidim ambalažu „Kikebu“ i dve stvarčice u roze i žutoj kombinaciji. Kada sam videla brend, shvatila sam da je poklon koji će koristiti mojoj bebici – e, onda su krenule i suze od sreće jer je to bilo i prvo bebino iznenađenje. Mame će razumeti kako se lako rasplače novopečena majka. Prosto, zaplačemo kada je nešto lepo u najavi, a kamoli kada se zaista desi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Draga mama Nevena nam je poslala dve lepe i praktične navlake za podlogu za previjanje bebe, koje proizvodi Kikebu. To je ista ona mama Nevena koja nas je naučila kako da pravimo čizkejk i koja proizvodi sjajne marame za dojenje Bebarama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oprala sam navlake, probala ih i divne su. Taman su za našu podlogu, koja je dimenzija 50 x 80 cm. Zahvaljujući lastišu, lepo se navuku i ne pomeraju se prilikom bebinih pokreta. Mekane su i veoma prijatne za golišave bebe, pošto se plastificirana podloga ne lepi za nežnu kožu. Takođe, frotirski materijal je zanimljiv bebi dok mrda nogicama, a sada je već počela i da ga dodiruje – prija joj blago golicanje i stimuliše je.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meni su navlake malo olakšale posao jer ne moram baš tako često da briskam i dezinfikujem podlogu; imam dve presvlake, pa dok se jedna pere ili pegla, druga nam super služi.
Hvala još jednom dragoj i iskusnoj mami Neveni za poklon iznenađenje. Hvala i Kikebu što nam olakšava roditeljski život i omogućava da uštedimo vreme koje ćemo posvetiti bebi ili sebi. Divno!

gif-za-kikebu-lilihipsteri

– Mama Vida

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *