Konačno sunčan dan! Septembar znači da je došlo vreme da naš balkon posete gospođice hrizanteme. Brže-bolje smo izašle napolje i dale se u jesenje sređivanje, kako bi gošćama boravak bio što ugodniji.

IMG_4432

Žurno smo radile jer je najbolje mesto za odabir najlepših primeraka Beogradski festival cveća, koji se baš ovog vikenda, po peti put, održava u beogradskom parku Manjež.

IMG_4426 a

Odlazak na Beogradski festival cveća je za našu porodicu, sada već možemo da kažemo, postao tradicija. U početku smo išli da bismo oplemenili naš prostor. Sada idemo da napunimo baterije, jer se toga dana u parku Manjež stvara neka energija koju retko gde možete osetiti.

Pored stalne postavke, tome sigurno doprinosi prateći program, pa vam preporučujemo da posetite bebi kutak naših drugara DajDaj i Anđela, gde možete dobiti korisne savete o prirodnom roditeljstvu. Detaljnije informacije o rasporedu radionica nalaze se ovde.

dajdaj, andjeli

Ne bi valjalo zaobići radionice Procesa pod nazivom ArchiPlay, koje će posetioce, na sebi svojstven način, podučiti kako da udahnu život kući.

workshops_23

Ukoliko ste planirali da pazarite na pijaci, svoju vikend kupovinu možete da obavite na štandu WWOOFa i Baštališta. Tamo se možete upoznati sa njihovim konceptom rada i posavetovati o prinicipima organskog uzgoja.

TetraPak priprema niz edukativnih društvenih igara za decu i akciju Moja prva biljka, Moja prva reciklaža u nameri da kod dece probude svest o važnosti reciklaže i očuvanja prirode. Ponesite 5 TetraPak ambalaža kako bi vaše dete dobilo biljku na poklon. Sigurno će se obradovati tome.

Ne propustite da udahnete vazduh i dobre vibracije punim plućima uz studio Shiva Shakti na otvorenom času joge u parku, a ni da, nek ide život, zaplešete uz Horkestar.

vbfcmap

Ukoliko smo vas ubedili da poseta festivalu postane i deo vaše porodične tradicije, detaljan raspored potražite ovde.

Mi vam želimo sunčan i ispunjen vikend u Manježu.

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *