Kada smo počele da radimo na razvoju lilihipsterske ideje, prvo smo razmišljale šta bismo nas četiri kupile svojoj deci iz celokupne ponude domaćih proizvoda. Važno nam je bilo da proizvod bude dobrog kvaliteta i da ne bude deo uniformisane ponude garderobe, igračaka ili modnih detalja. Takođe, veoma nam je bila bitna i cena, da možemo deci to i da priuštimo, a da pritom ne odvajamo preveliki iznos iz kućnog budžeta. Tako smo počele redom da istražujemo domaće tržište i do danas napravile bazu od gotovo hiljadu domaćih proizvođača za decu i porodicu.

Pored onih koji su nam još tada, pre četiri godine, bili prvi izbor prilikom kupovine bodića, pelena, kapica, drvenih igračaka, upoznale smo i lično probale, pogledale, pipnule veliki broj artikala koje se proizvode u Srbiji. Do sada, pokazalo se da najbolju saradnju uspostavljamo s proizvođačima koji ulažu mnogo truda, ljubavi i kreativne energije u svoj proizvod ili brend. Razmišljaju i rade kako nalaže tržište, ali istovremeno balansiraju sa romantičnom idejom da biznis ne mora da se odvija na bojnom polju, gde je glavni i jedini saveznik cena proizvoda. Umesto toga, na biznis gledaju kao na polje novih mogućnosti, gde su pored cene saveznici i prirodni materijali, kvalitetan dizajn i vrhunska izrada.

Jedan od takvih brendova je i Bubica.

Verovatno već i ptičice na grani znaju koliko volimo Bubičine proizvode. Kapicu, bodiće ili majice ima svako lilihipstersko dete. Kupujemo ih za svoju decu, ali ih i rado poklanjamo, pa je tako jedna mala skopska devojčica donedavno nosila bodi “Beograđanka”. :)

Bubicu volimo jer je materijal koji koristi 100% pamuk, veoma mekan i ne rasteže se pri mašinskom pranju.

Dizajn je originalan i prati trendove, dok istovremeno sadrži elemente srpske tradicije i kulture, što se nama posebno dopada.

Svi Bubičini bodići, kapice i majice štampani su ekološkim bojama na vodenoj bazi, pa možete biti sigurni da kupujete proizvod koji je pravljen u skladu s principima društvene odgovornosti.

Mi smo ovog proleća već obogatili svoje kolekcije sa nekoliko “ljutica” i “dobrica”.

Kada dođete na predstojeći Lilihipsterski maksi pijac, upoznaćemo vas i sa “vrdalamom“, “arambašom” i “mustrom bečkom“, pošto kreativna akademska slikarka Jelena Mihajlović Simović radi punom parom.  Sve to: made by Bubica.

 

Lilihipsterke

Save

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *