Velika audicija za pozorišni spektakl povodom 10. rođendana Studio Centra
 
Želiš da budeš velike pozorišne fantazije? Da budeš junak iz svoje mašte? Da ostvariš svoj san?
 
Kreni u avanturu odmah i spasi Zemlju Fantazije!
 
Ako ste kreativni i hrabri, volite da maštate, želite da stanete na scenu i osetite pravu pozorišnu magiju – PRIJAVITE SE!
 
Studio Centar, povodom svog 10. rođendana, organizuje veliku audiciju za učesnike u pozorišnom spektaklu „Beskrajna priča“, po motivima istoimenog romana Mihaela Endea.
 
U prethodnih 10 godina postali smo prepoznatljivi po kultnim pozorišnim predstavama namenjenim tinejdžerima: “Mi deca sa stanice Zoo”, “Deca na internetu”, “Baš naš kabare”, “21-12-2012”, “Dnevnik Ane Frank”…
 
Audicija će biti održana u subotu, 27. februara 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u prostorijama Studio Centra u Timočkoj broj 9 (na Crvenom krstu).
 
Pravo da učestvuju u audiciji imaju deca i mladi uzrasta od 9 do 20 godina.
 
Autorski tim predstave „Beskrajna priča“, koji će i raditi sa budućim učesnicima čine vrhunski umetnici iz oblasti glume, režije, muzike, scenografije, kostimografije i lutkarstva.
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona: 062 807 5 200, veb sajta: www.studiocentar.com, i-mejla: studiocentar@gmail.com, kao i putem Fejsbuk stranice Studio Centar.
 
 
beskrajna-prica-studio-centar-lilihipsteri-2
 
 
„BESKRAJNA PRIČA“, Mihaela Endea
 
Beskrajna priča, knjiga koja je postigla senzacionalan uspeh širom sveta, spada među najneobičnija dela napisana u žanru fantastike. Prvobitno objavljena u Nemačkoj kao knjiga za decu, brzo je stekla popularnost i kod odraslih i kod dece kao neodoljiva tvorevina imaginacije.
 
Moć ljudske imaginacije zapravo je jedna od najznačajnijih tema ovog romana, moć koje glavni junak Bastijan postepeno postaje svestan. Na stranicama jedne stare knjige, Bastijan, debeljuškasti dečačić od svojih deset ili jedanaest godina, otkriva tajanstveni svet čarolije – Zemlju Fantaziju, ali taj svet lagano propada. Samo bi ljudsko biće moglo da ponovo uspostavi red i taj veliki zadatak biva dodeljen upravo Bastijanu.
 
Pozorišni spektakl „BESKRAJNA PRIČA“
 
“Beskrajna priča” je priča o ljubavi, toleranciji, svetu koji je pun različitosti, ali se one ne primećuju, već su svi podjednako važni i jednaki. Ovo je priča o želji za maštanjem, o želji za kreiranjem jednog drugačijeg i iskrenijeg sveta – sveta u kojem nema mržnje i ratova, sveta u kojem ne važi pravilo vladavine jačeg.
 
Ovo je priča o svima nama, koji smo nekada bili deca, i koji danas imamo decu, priča o vaspitanju, spoznaji okruženja u kojem odrastamo i živimo, priča o upoznavanju sebe i naših
neograničenih mogućnosti.
 
Pozorišna predstava “Beskrajna priča”, zmišljena je kao istinski pozorišni spektakl, sa svim pozorišnim, muzičkim i vizuelnim elementima koji jednu predstavu čine potpunom. Ova predstava, treba da sve vrste umetnosti okupi na jednom mestu i gledaocima pruži jedinstven osećaj uživanja i učestvovanja.
 
Zato ne propustite priliku da budete deo velikog i nezaboravnog pozorišnog događaja!
 
ČEKAMO VAS!
 
 
 – Studio Centar 
 
 
 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *