Hrabri krojač – cool korpe za cool klince

Da li se i vi svakodnevno borite sa igračkama u dnevnoj sobi, kupatilu, kuhinji, spavaćoj sobi (produži niz)? Mi smo nedavno pisale na ovu temu i moramo se pohvaliti da se uzurpirane prostorije polako oslobađaju plišanih ili drvenih okupatora u obliku meda, zeki, kocaka, instrumenata i svakakvih drugih igračaka. Pored toga što klinci polako usvajaju naviku sakupljanja svojih drugara nakon igre, u ovome su nam pomogli i naši dragi saveznici – Hrabri krojač.

 

 

Za njih smo saznali još u trenutku kada su se pojavili na tržištu i odmah nam se dopao ljupki, a svedeni dečiji dizajn. Šumske životinje, superheroji i autići su samo neki od motiva koje možete odabrati iz ponude Hrabrog krojača.

 

 

Zahvaljujući svom jednostavnom obliku, lako će se uklopiti u svaku sobu gde stoje igračke – pored zida, iza vrata ili u nekom ušuškanom dečijem kutku. Korpe Hrabri krojač u prečniku su široke 44 cm, dok im je visina 60 cm.

 

 

Unutrašnja postava je izrađena od 100% pamuka a korpe se održavaju mašinskim pranjem na 30 stepeni. To ih čini idealnim za čuvanje svih pamučnih ili plišanih igračaka koje redovne “kupate”.

 

 

Posebno nam se dopada to što smo otkrili i dve nove primene korpi. Prva je zabavna i omogućava lako tranformisanje u korisnu igračku, naročito kada organizujete trku u vrećama po stanu. ;) Izdržljive su i odmah spremne za juriš!

 

 

 

Druga primena je praktična, te korpe mogu da posluže i za odlaganje ćebadi i jastuka za popodnevnu dremku ili za sortiranje čistog i prljavog veša.

 

 

Da biste videli ponudu korpi, posetite Facebook stranicu Hrabri krojač.

  • Lilihipsterke

 

 

 

 

Save

Save

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *