Juhu! Beogradski prolećni festival i Minicity na otvorenom
Jedna od omiljenih destinacija naših malih lilihipstera je Minicity, kreativni dečji grad. Neki se najviše zadrže kod vatrogasaca, neki sa zidarima slažu cigle a neki vole da đuskaju na bini. Svi, složno, vole da kuvaju. I da se igraju doktora. A i zube valja pregledati, kad ste već tamo. Kako god, sati u Minicityju prođu brzo, u igri i veselju.
 
Juče sam dobila pismo od Aleksandre iz Minicityja kojim nam je javila tri važne vesti, pa žurim da ih sa vama podelim.
 
Prvo, naš grad Beograd ove godine prvi put organizuje Beogradski prolećni festival.
 
 
Drugo, Minicity je odabrani partner  koji će u okviru Festivala organizovati i osmisliti sadržaj namenjen deci i porodici. A Minicity zna kako se to radi.
 
I treće, kompletan program je besplatan.
 
Tako da nema opravdanih izostanaka. Od 22. do 31. maja, mesto za vas i vaše klince i klinceze je Muzički paviljon na Kalemegdanu. Svakoga dana od 11 do 19 sati.
 
 
Pobednik_monument,_Kalemegdan,_Belgrade 
 
Očekuju vas kreativne, književne, naučne, muzičke i dramske radionice. Pa one na temu zdravog života i navika. Muzička i plesna dešavanja. Nastupi naših najmlađih sugrađana iz beogradskih škola i vrtića. Turistički obilasci Kalemegdanske tvrđave. Demonstracije sportova, detektivske potrage i mnogo, mnogo druženja.
 
A, da, moram da izdvojim trku automobilčića 1-2-3.
 
I najveću menjažu sličica.
 
 
oglas Mali Zabavnik 30-04-2015 BFP
 
 
Detaljne informacije o programu i Minicityju potražite na www.minicity.rs a tačnu satnicu događaja možete pronaći na ovom linku.
 
Da se grad zatrese od dečjeg smeha i graje, pravac Kalemegdan!
  
 
 
– Mama Mara
 
 
 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *