Kako funkcioniše veb-sajt Lilihipsteri
U proteklih mesec dana često dobijamo pitanja o portalu Lilihipsteri. Jedno od najčešćih je da li je moguća direktna kupovina proizvoda koje promovišemo. Ovom prilikom želele bismo da vas provedemo kroz svet Lilihipstera i razrešimo eventualne nejasnoće.
 
Portal Lilihipsteri zamislile smo kao mesto na internetu na kome  se može naći objedinjena ponuda odabranih proizvoda i kvalitetnih usluga namenjenih porodici. Proizvode i usluge koji se nalaze na sajtu lično preporučujemo – promovišemo ih isključivo ukoliko smo ih same probale ili smo dobile proverenu preporuku. Zapravo, Lilihipsteri su vaša prečica za kvalitetnu kupovinu. Ukoliko ste zakasnili da odaberete poklon za dečiji rođendan, ne stižete da obiđete sve radnje u kojima možete naći kvalitetnu garderobu za bebe i decu ili ste u nedoumici kako opremiti dečiju sobu ili stan, portal Lilihipsteri vam može prekratiti slatke muke i pomoći da dođete do željenog proizvoda ili usluge.
 
 
Početna-lilihipsteri-predstavljanje
 
 
Na početnoj strani pronađite kategoriju kojoj pripada stvar koja vam je trenutno potrebna. Kliknite na kategoriju – otvoriće vam se svet proizvođača koji nude ono što tražite. Razgledajte pažljivo; svašta se krije iza tog klika. Kada uđete na stranicu proizvođača, pogledajte ponudu i, ukoliko vam se dopada, posetite njegovu prodajnu stranicu, klikom na ,,Posetite sajt’’. Tamo ćete direktno stupiti u kontakt s proizvođačem, koji će vas informisati o ceni, rokovima isporuke, materijalu, itd. Proizvod kupujete direktno od proizvođača, a ne kod Lilihipstera.
 
 
Kategorija proizvoda-lilihipsteri-predstavljanje
 
 
Želimo da okupimo domaće proizvođače koje se izdvajaju na tržištu po kvalitetu i dizajnu i koji vredno rade na razvoju svojih brendova. Neprestano radimo na uključivanju novih proizvođača koji će obogatiti naš portfelj i omogućiti jasniji uvid u ponudu na našem tržištu. Ukoliko znate za takve brendove, koristite njihove proizvode ili možda sami nešto proizvodite, biće nam veoma drago ako nam se obratite. Lilihipsteri okupljaju proizvođače koji prodaju robu i usluge preko interneta i omogućavaju kućnu dostavu, kao i lično preuzimanje. Nije li u današnje vreme sasvim uobičajeno da sve što nam treba dođe sa veba?
 
Da biste bili u toku sa svim novitetima koje biramo za vas, pratite sekciju Novo. Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u nagradnim igrama koje organizujemo, svratite povremeno na stranicu Osvoji. Svi volimo sniženja, zato pogledajte šta je na Akciji; početkom svakog meseca ažuriramo stranicu i ubacujemo nove proizvode.
 
 
predstavljamo-ikonice-lilihipsteri1
 
 
Na lilihipsterskoj Facebook stranici možete se informisati o svemu što smo, zajedno s našim proizvođačima, spremile za vas. Pored toga, možete saznati šta smo novo pisale na blogu, čega smo se igrale sa decom ili šta nas je nasmejalo do suza u retkim trenucima samoće/mira. Naći ćete nas i na Instagramu, pa svratite i tamo ukoliko, kao i mi, volite da gledate i postavljate lepe fotografije.
 
Nadamo se da će vam Lilihipsteri postati najbolje društvo za šoping! 
 
 
 
– Lilihipsterke
 
 
 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *