Kako je bilo na Bazaru mama preduzetnica

Kao što smo i najavile, prošle subote smo učestvovale na Bazaru mama preduzetnica koji je organizovao Centar za mame. I ranije smo imale prilike da se prošetamo između stolova punih prelepih, kvalitetno proizvedenih stvari za decu, ali ovoga puta je bilo drugačije jer smo i mi bile – izlagači.

Od ranog jutra pa sve do kasno uveče uživale smo u društvu divnih i inspirativnih mama, žena koje su sa osmehom na licu predstavljale svoje proizvode namenjene deci i čitavoj porodici. Bilo je svega: od edukativnih ekoloških igračaka, do preslatkih modnih detalja, pelena i nosiljki za bebe, unikatnih majica i bodića, ogrlica, kozmetike i garderobe za mame i tate.

Posebno nam je bilo drago što smo bile deo bazara koji se održava u veoma popularnom tržnom centru prepunom inostranih brendova i robe iz masovne proizvodnje, gde smo odvažno predstavljale svoju ideju o promovisanju domaćeg preduzetništva. Upoznale smo divne porodice, mame i tate koji su nam prilazili i delili utiske s nama o našem radu, komentarišući postove koje su pročitali ili proizvode koje su našli preko našeg sajta. Hvala vam na tome!

I, da ne zaboravimo, predstavile smo i svoj prvi proizvod – lilihipsterski ceger, koji smo dizajnirale s ljubavlju prema onome što radimo i u želji da to podelimo sa vama. Ceger je namenjen isključivo (!?) za kupovinu domaćih proizvoda, od najmanje do najveće veličine, za celu porodicu. :) Ukoliko želite da nabavite lilihipsterski ceger, pošaljite nam poruku na Fejsbuk stranici.

Šta da vam kažemo drugo, osim da se od ljubavi raste, a mi imamo sve veličine na www.lilihipsteri.rs. ;)

Hvala Centru za mame na ovoj divnoj prilici.

(Kliknite na slike da biste saznali više o proizvodima.)

bazar-archiplay-lilihipsteri

bazar-beecool-lilihipsteri

bazar-bubica-lilihipsteri

bazar-dajdaj-lilihipsteri

bazar-frrcokla-lilihipsteri

bazar-gugadzina-lilihipsteri

bazar-kerefeke-lilihipsteri

bazar-kikebu-lilihipsteri

bazar-klicker-box-lilihipsteri

bazar-kokar-lilihipsteri

bazar-sabi-handmade-lilihipsteri

bazar-shatoy-lilihipsteri

bazar-zvrlja-lilihipsteri

raletic-socks-lilihipsteri

sovica-lilihipsteri

Lilihipsterke

Save

Save

Save

Save

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *