Počinje odbrojavanje! Uskoro pred vama – virtuelni tržni centar Lilihipsteri
Veoma smo srećne što s vama možemo da podelimo jednu lepu vest!
 
Naime, odavno već radimo na razvijanju ideje koju nas četiri delimo duže od dve godine. Posle mnogo meseci dogovaranja, kreiranja i pozivanja, želimo da vam saopštimo da ove srede pokrećemo veb-portal Lilihipsteri. Ovaj portal smo zamislile kao mesto na internetu na kom ćete pronaći razne kvalitetne proizvode i usluge prvenstveno namenjene deci, ali biće tu ponešto za svakog člana porodice.
 
U poslednjih nekoliko godina, odluke o kupovini najčešće donosimo tako što prvo pretražimo na internetu ponudu domaćih i inostranih proizvođača na tržištu, zatim odaberemo šta nam se dopada, pa onda odemo do radnje da to eventualno i kupimo. Međutim, u poslednje vreme, lilihipsterski tim sa oduševljenjem praktikuje biranje proizvoda koji se mogu kupiti na internetu i stižu na kućnu adresu. :) Pričajući jedna drugoj šta smo i gde pronašle na akciji, kupile za poklon itd., shvatile smo da nam nedostaje mesto koje će postati „opšte“ i gde ćemo moći da pogledamo najbolju ponudu za naše mališane, bez bukmarkova, prelistavanja i otvaranja novih tabova. Nedostajao nam je onlajn butik u kom ćemo videti šta se novo i dobro nudi, pre nego što odemo na sajt prodavca i kupimo proizvod po njegovoj ceni. Tako se rodila ideja o lilihipsterskom portalu za decu i porodicu.
 
 
lilihipsteri-klijenti-promocija-1
lilihipsteri-klijenti-promocija-2
 
 
Naša ponuda trenutno uključuje garderobu za bebe i decu nekih od najboljih domaćih i stranih proizvođača, igračke vrhunskog kvaliteta, opremu za bebe, modne detalje za celu porodicu, nameštaj za dečju sobu, usluge usmerene na razvoj i edukaciju, zdravu hranu i kozmetiku… Sve što i same volimo da kupujemo deci, pa i sebi. ;)
 
 
lilihipsteri-klijenti-promocija-3
lilihipsteri-klijenti-promocija-4
 
 
Rad na Lilihipsterima ovde ne prestaje. Produžićemo da razvijamo ideju, kako bismo mogle da okupimo što veći broj domaćih i inostranih proizvođača koji će nam ponuditi valjane proizvode ili usluge kakve želimo i mislimo da zaslužujemo (a ne tražimo mnogo, zar ne?).
 
Što se tiče bloga – nastavljamo u istom maniru, jer nam pričinjava veliko zadovoljstvo, pruža priliku da učimo jedni od drugih i međusobno se podržavamo na čarobnom putu roditeljstva.
 
Vaše Lilihipsterke,
 
 
– Marija, Vida, Maja i Jovana
 
 
lilihipsterke-pozdravljaju
 
 
 

Facebook komentari

1 Komentar/a

Maja Zmaja

2015-04-28 10:29:04 Reply

Sjano djevojke, svaka čast! Ideja je odlična i jedva čekam da stranica bude u funkciji! :)

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *