Nedavno smo počele da se grlimo, polako, nežno, ali sa sve jačim intenzitetom kako vreme prolazi. Postavi mi ručice na ramena, nasloni glavu i privuče se ka vratu, smejući se. Njoj je zabavno, a meni je neopisivo lepo. Jedan od naših prvih kratkih postova je baš bio o zagrljajima, pa se često u tim trenucima prisetim divnih i toplih ilustracija koje u potpunosti dočaravaju lepotu zagrljaja između majke i deteta.

Ovih dana, zagrljaji su počeli da dobijaju i lutkice kojima voli da se igra. Omiljena joj je krpena lutka Maca koju je dobila za Novu godinu. Kupila sam je na prošlogodišnjoj lilihipsterskoj pijaci od divne mame Irene, koja stoji iza brenda Mommy’s Imaginary Friends.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naša drugarica Maca ima predivnu suknjicu koja odmah, pre početka bilo kakve igre mora da se skine, stalno je nasmejana i ima veliko srce za sve. Kvalitetno je skrojena sa nežnim detaljima koji čine dizajn potpunim i maštovitim.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meni se mnogo dopada jer me vraća u detinjstvo i budi osećaj izgubljenog romantizma u moru plastičnih igračaka. Laka je za održavanje i veoma lagana, što je čini idealnom za bebe, kao i za veću decu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veoma me raduje to što je malena polako započela fazu igranja lutkicama, a i što će Maca biti deo njenih maštovitih trenutaka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da biste videli novu ponudu lutaka Mommy’s Imaginary Friends, posetite njihovu stranicu na našem sajtu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Želim vam duge i tople zagrljaje.

– Mama Vida

 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *