Mama i beba na letovanju, moda 2016.

Kada se spremamo za put sa bebom, naročito kada je prvo putovanje u pitanju, na kraju dana kada se okrenemo iza sebe imamo utisak da smo celu kuću spakovali. Pa i jesmo. Vremenom shvatimo šta je višak pa za sledeće putovanje organizujemo kofere donekle u skladu sa realnim potrebama.

Ove godine smo se trudile da budemo praktične kad su nam najmlađi Lilihipsteri u pitanju, pa smo spakovale samo ono najosnovnije za vreme provedeno kod babe, na moru i planini.

Poneki detalj za prenosivi krevetac, da bude kao kod kuće: jastučić sa vezenom navlakom Vinkin vez koji dete voli ili dekorativni jastuk kao ovaj u obliku lubenice od Nane iz Nana Decoration & Photography.

lilihipsteri-vinkin-vez-nocna-smena

nanadecoration-lubenica-jastuk-lilihipsteri

Za prohladne letnje noći na moru ili planini, volimo da ponesemo lagane pamučne ili frotirske džakove kakve prave Bebin san i MyMoon.

mymoon-džak-za spavanje-lilihipsteri

Pre nego što krenemo u šetnju, obujemo bebi mekane kožne sandalice, neko delikatne MiniMo, nekome bolje pašu one s kićankama iz Nućine radionice. Volimo ih jer su udobne, beba ih ne oseća na stopalima, a i složićete se da im je dizajn prelep.

minimo-kožne-sandalice-lilihipsteri

Kada ne možemo da spustimo kolica ili vodimo i starije dete u kupovinu ili šetnju idealne su nam nosiljke za bebe. Dok su još mali. već znate da koristimo marame. Sada, kada smo već prešli pet meseci, nabavili smo ergonomsku nosiljku kod BeeCool koja je odlična za leto jer ima mrežicu koja omogućava da bebina leđa „dišu“, a i manje opterećuju mamina leđa.

love-carry-air-nosiljka-za-bebe-becool-lilihipsteri

Ovog leta u kupovinu potrebnih stvari za odmor idemo taksijem Baby Cab. Vozila su udobna i klimatizovana, vožnja je dogovorena u tačno vreme i pre svega bezbedna, jer svako dete ima svoje sedište. Ne zaboravite, ukoliko želite da ih angažujete, rezervišite na vreme. ;)

baby-cab-taxi-servis-za-bebe-lilihipsteri

Za mirno i neometano dojenje u parkiću, na plaži ili omiljenom kafiću, nosimo Bebaramu u boji lavande. Prebacićemo je preko kolica za instant hladovinu, pokriti bebu preko stomačića dok dremka na plaži ili će starije dete dočekati da se poigra koristeći je kao plašt ili padobran.

bebarama-marama-za-dojenje-lilihipsteri

Kako je mama najmlađe lilihipsterke odustala od bebi torbi zato što su joj preglomazne, oduševila se neseserom za bebe koji proizvodi Bojana Kokar, poznatija kao KCMH brend. Dezeni su prelepi a neseser je prostran i veoma kvalitetno sašiven. U njega staje nekoliko jednokratnih pelena, krema, vlažne maramice, cucla, obične maramice, gazica i mamino labelo Sabi Handmade.

KCMH-neseser-za-bebe-lilihipsteri-

sabi-handmade-balzam-za-usne-lilihipsteri

Za večernju šetnju s tatom kroz grad nosimo bodiće Babyz Rock jer je tati baš cool da mu beba bude u rok fazonu od malih nogu. Na glavicu stavimo neku tračicu za kosu kao što su ove ITA handmade, čisto zbog balansa. :)

babyz-rock-bodić-lilihipsteri

ita-handmade-traka-za-kosu-lilihipsteri

Preko dana, u kući, vreme provodimo u DajDaj pelenama kada smo u neutralnom i prirodnom raspoloženju ili Baby Star kada se pojavi želja za otkačenim dezenima i bojama. Mekane su, udobne, bebi koža diše a letnje temperature su idealne za brzo sušenje.

dajdaj-pelene-od-bambusa-lilihipsteri

babystar-platnene-pelene-lilihipsteri-7

I najvažnije, mame, spakujte lepo raspoloženje i osmeh i uživajte sa svojim bebama i porodicama!

Gde god da idete, lep odmor vam žele

  • Lilihipsterke

 

Facebook komentari

Za sada nema komentara

Ostavite komentar

Vaša email adresa nije vidljiva za javnost.
Obavezna polja *